Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

HIRSIRAKENNUSTEN VEISTO

Hirsi on monipuolinen ja kestävä materiaali useaan eri tarkoitukseen. Hirrenveistossa käytössä ovat maamme pääpuulajit, kuten esimerkiksi haapa, kuusi ja mänty.

Laadukkaat hirsimökit ja -saunat tehdään käsityönä asiakkaiden toiveiden mukaan – räätälöidysti ja puunkovalla ammattitaidolla.

SISUSTUSLANKUT, SAUNAPANEELIT JA MUU ERIKOISSAHATAVARA

Piilupaneeli on suosittu tuote, joka soveltuu käytettäväksi panelointiin sekä ulkona että sisällä. Paneelit valmistetaan suomalaisesta männystä ja kuusesta, ja kuviointi työstetään käsityönä piilulaikalla.

Paneelien lisäksi valmistamme yksilölliset lankkulauteet saunaan. Lankkulauteiden leveys on 30–60 cm, ja niiden valmistukseen käytämme haapa- tai kuusipuuta.

Muita laatutuotteitamme ovat haapalankut ja muun muassa ruokapöydän valmistukseen käytettävät tammilankut. Valikoimiimme kuuluvat myös tuppeensahattu lauta ja perinnerakentamisessa käytettävä pelkkahirsi. Sahaamme myös koivua, leppää, haapaa ja jalopuita puusepän tarpeisiin.

MUUT PALVELUT

Työstämme myyntiin perinteiset savusaunat sekä modernit saunarakennukset.

Sahaamme sekä omia että asiakkaidemme puita sähkökäyttöisellä tukkivannesahalla, Wood-Mizer LT 70:llä. Sahalla onnistuu jopa 95-senttisen tukin sahaaminen. Käytössämme on myös oikotasohöylä, jolla voidaan höylätä aina 82 cm:iin asti.

Uusin ylpeyden aiheemme on käsinveistetty hirsisauna, jota vuokraamme paikan päälle toimitettavana elämyskokonaisuutena – kysy lisää palvelustamme!

Tarjontaamme kuuluvat myös metsureille suunnatut nosturipalvelut. Toteutamme yhteistyössä ammattimetsureiden kanssa ongelmapuun kaatoa – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kalustoomme kuuluu lisäksi kuorma-autoja, joilla noudamme asiakkailta tukkeja, kuljetamme puutavaraa sekä toimitamme valmiit hirsituotteet asiakkaille.

Savusauna, sisustuslankut – taidokkaat hirsituotteet alansa ammattilaiselta, ota yhteyttä!